Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Ківа виклав у своєму Facebook відеозвернення, в якому різко відреагував на чутки про тюремний термін за зґвалтування нардепа від "Слуги народу" Романа Іванісова.

Депутат нагадав, як у часи швидкого президента Віктора Януковича, спливла інформація про те, що він в молодості сидів у в'язниці.

"Всі ви пам'ятаєте, напевно, скільки осуду та обурення в суспільстві було, коли ми дізналися, що термін свій Віктор Федорович, біглий президент, мотав за збиті шапки. За теперішніх часів, вибачте, але це просто дитячі пустощі", - зазначив Ківа.

За його словами, інформація, яка сплила в біографії Іванісова "просто на голову не налазить".

"Рома Іванісов, член комітету антикорупційної діяльності, в юності любив гвалтувати неповнолітніх у збоченій формі. Так, звичайно, потім він відмотав свій термін, як мінімум на пар*ші півнем, повернувся, і сьогодні це влада, сьогодні це обличчя нашого парламенту, обличчя президента. Хто ґвалтівники, п*дерасти, аферисти, неуки. Чим раніше ми з цією поганью закінчимо, тим більше шансів у наших дітей буде вижити", - обурився народний депутат.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

О Слугах...

Geplaatst door Илья Кива op Woensdag 20 november 2019

Нагадаємо, у Зеленського прокоментували судимість Іванісова за згвалтування.

Як повідомляв портал Знай.uа, "слуга народу" виявився ґвалтівником малолітніх, ЗМІ розкрили деталі.

Також портал Знай.uа писав, що "слугу народу" Яременка відправили у відставку після інтимного листування в Раді.