Колишній депутат-радикал Ігор Мосійчук злив в мережу фотокопію нібито американського паспорта голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Цю ініціативу підхопив телеграм-канал "Темний лицар", який спочатку також приписав Арахамії подвійне громадянство, але незабаром заявив, що це фейк. Тим часом Мосійчук почав вимагати у голови фракції монобільшості показати закордонний паспорт з відмітками про перетин американського кордону, який повинен довести, що у нього немає паспорта США.

Тут варто сказати, що у 2010 році Давид Арахамія був одним із засновників TemplateMonster. Це компанія, яка судилася з американською компанією Microsoft. І там нібито Арахамія фігурував як володар статусу US Person. Це такий статус, який або є громадянином США, або є резидент на території США. Але, оскільки, "слуга народу" вже перестав бути власником TemplateMonster, то міг відмовитися від американського громадянства.

Сам же Арахамія вже встиг прокоментувати скандал навколо його нібито американського паспорта. Звичайно ж, він називає все це фейком. Глава фракції "Слуга народу" дивується, як люди могли повірити, що він "одягнув такий жлобський светр для фото на паспорт. Також він висловив подяку Джокеру, адже завдяки йому "псевдо-журналісти навчаться займатися елементарним факт-чекінгом".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Арахамія зізнався, що його пов'язує зі скандальним пранкером "Джокером".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Арахамія висловився щодо скандалу навколо Юзика з "Слуги народу" і "даху".

Також портал "Знай.ua" писав, що Арахамія розсекретив, як підписаний в телефоні президент Зеленський.