Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив гучну заяву. Відтак, він повідомив, що цими днями відбулася грандіозна зустріч, де Україні виділили майже мільярд євро на ремонт доріг. Про таке він повідомив у власному Telegram-каналі.

За його словами, у Лондона відбулася важлива зустріч, де відбулося підписання двох документів, які передбачають реконструкцію доріг.

Українські дороги, фото: avtodor-tr
Українські дороги, фото: avtodor-tr

"Підписав сьогодні Фінансову угоду між Україною та Європейським інвестиційним банком та Меморандум про порозуміння між Урядом та ЄБРР щодо спільної реалізації проєкту. Обидва документи на суму по 450 млн євро — загалом 900 млн євро!"

Відзначається, що гроші підуть на ремонт доріг у п'ятьох областях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"На реконструкцію траси Київ-Одеса у Черкаській, Миколаївській та Одеській областях, а також будівництва північної ділянки об’їзної дороги навколо Львова. Вже через три роки траса Київ-Одеса стане першим автобаном європейського рівня по всій протяжності", - підкреслив Гончарук.

Нагадаємо, раніше телефонна розмова Зеленського і Туска: лідери підняли важливе питання.

Також Знай.ua писав, що Зеленський спантеличив заявою до українських журналістів: "В умовах війни...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про телефонну розмову Зеленського і Туска: підняли питання асоціації з ЄС і реформ в Україні.