Як відомо, цими днями народний депутат від фракції "Слуга народу" Роман Іванісов втрапив у дуже гучний скандал, який може завершитися для нього "вигнанням" із політичної сили. Відтак, депутата підозрюють у жорстокому зґвалтуванні, яке сталося ще у далеких 90-х.

Наразі ж в мережі з кожним днем з'являється все більше і більше інформації, які дійсно підтверджують причетність нардепа до злочину. Відтак, нині нардеп вийшов із партії "Слуга народу" та не повернеться, доки не буде доведено, що він не винен.

Роман Іванісов, фото: 5 канал
Роман Іванісов, фото: 5 канал

Щоправда, наразі це вже не важливо, адже у фракції зробили гучну заяву стосовно Іванісова. Так, він назавжди покинув політичну силу Зеленського Про таке стало відомо зі слів заступника голови фракції Олександра Корнієнко.

"Він призупинив участь у фракції. Я думаю, що після всієї тієї інформації, що була, ми вже не зможемо повернути його до фракції, навіть якщо він захоче", — заявив Корнієнко в ефірі "Радіо НВ"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, жертва Іванісова пролила світло на жорстокий злочин.

Як повідомляв Знай. ua, нардеп-ґвалтівник Іванісов хоче пояснити всі Зеленському.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" виставили ультиматум Іванисову із-за кримінального минулого.