Український журналіст Ігор Лесєв висловився щодо ситуації навколо скандального народного депутата від "Слуги народу" Романа Іванісова, який мав судимість за зґвалтування неповнолітньої.

22 листопада на своїй сторінці в Facebook Лесєв опублікував запис, в якому жорстко розкритикував партію "Слугу народу" за те, що такі нардепи, як Іванісов, потрапили до лав політичної сили.

Скріншот поста, Facebook Ігоря Лесєва
Скріншот поста, Facebook Ігоря Лесєва

Скріншот поста, Facebook Ігоря Лесєва
Скріншот поста, Facebook Ігоря Лесєва

Лесєв пише наступне щодо Іванісова в команді "Слуги народу":

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Але Іванісов – це все одно конкретний попадос Зе. Його чергова зашкварна мітка. І відразу з двох причин. Перша – в бридкій непослідовності "слуг", які весь цей час порушують свої ж передвиборчі постулати. Пацани спочатку залишили в уряді колишніх, ну типу без них ніяк. Потім змусили суспільство зжерти кнопкодавів, аж покарали їх позбавленням зарплати. Хоча під час виборчої впарювали нам усім зовсім інше. Потім були всі ці корупційні скандали. Медяник, Тищенко, Юзик... Всім пох, все спустили на гальмах. А це все створює картинку сприйняття цієї придуманої на коліні партії".

Лесєв нагадав, що Іванісов - вже давно веде свою політичну кар'єру, і це головна причина, чому він не повинен був опинитися в уряді:

"Іванісов – адже це не тільки насильник з характерною для ублюдка біографією. Ось це рекрутери "слуг" могли не знати, гаразд. Але вони не могли не знати інше, а саме, що Іванісов – рідкісний пристосуванець. Був у "Батьківщині" Тимошенко, харчувався в УДАРі Кличко, прибився до БПП Порошенко. Він був членом цих партій, депутат облради, заступник губернатора вже після того, як скоїв групове зґвалтування і відмотав строк на зоні".

Іванісов, фото - Newsname
Іванісов, фото - Newsname

Лесєв додає, що про його кримінальне минуле раніше не було відомо всім, але про те, що він не перший рік перебуває в політичній партії - легко можна було впізнати. Лесєв пише:

"Але ще раз, то що він гвалтівник – не знав ніхто. Але політичне біо Іванісова – воно ж у відкритих джерелах. А "слуги" йшли на вибори з генеральною тезою обнулення старої корумпованої влади. Тієї самої влади, частинкою якої всі попередні 6 років був Іванісов. Ви розумієте про що я? Іванісова не повинно було бути в СН не тому, що він коли-то зґвалтував дівчину. А тому що він 5 років проводив політику Порошенко. Ту саму політику, проти якої масово виступив виборець навесні і влітку цього року. Тому, черговий брудний негідник в команді "слуг" - це закономірність. Ви спробували наипати нас, а життя вам повертає бумеранг".

Лесєв закінчує свій пост словами:

"Ну і по самому Іванисову. Це яким же треба бути тупим дурнем, щоб полізти у велику політику з такою історією за плечима, де є купа свідків/співучасників, резонансна історія маленького містечка і справжня судимість. З такими історіями люди змінюють країну проживання, а цей дурень не змінив навіть прізвище. І це ще для нас всіх урок, хто ходить по цій землі. "Бережи честь змолоду..." не порожня приказка, погодьтеся. А Іванісов нехай тепер думає не про мандат, а про своїх дітей. Адже він цим своїм ганьбою молодості їх зараз зґвалтував".

Нагадаємо, раніше "Ми його не повернемо": у Зеленського зробили гучну заяву щодо гвалтівника Іванісова.

Також Знай.uа писав, що нардепа-ґвалтівника Іванісова виключать з партії: але це ще не все.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ігор Лесєв викрив схему заробітку Коломойського на українцях: російське вугілля, електроенергія, імпорт і багато що інше.