Сьогодні, в неділю, 24 листопада, уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП. Вражаюче відео і фото ДТП оприлюднив на своїй сторінці у Facebook користувач Сергій Наумович.

Николай Кулеба, уповноважений Президента України з прав дитини, двигался на серебристом легковом автомобиле Toyota с...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zondag 24 november 2019

Як видно на відео, Микола Кулеба, уповноважений Президента України з прав дитини, рухався на сріблястому легковому автомобілі Toyota з дітьми на червоний сигнал світлофора і потрапив в жахливе ДТП. Toyota перетинає одеську трасу і виїжджає на перехрестя, коли йому горів заборонний сигнал світлофора. У цей момент в нього врізався Volkswagen. Від удару легковик відкинуло на відбійник і розвернуло. В лікарні потрапили Микола Кулеба, його сини та водій мікроавтобуса.

"Звичайно ж, бажаю йому і його дітям якнайшвидшого одужання, але так їздять тільки чисті чорти: до перехрестя він пересувався по правій смузі, так як в лівому ряду була чергу, маючи намір проїхати перехрестя прямо. Проїхав стоп-лінію світлофора і навіть пішохідний перехід і став першим в лівому ряду, очікуючи можливості для подальшого руху. Світлофор, зрозуміло, зник з його поля зору і він дав собі дозвіл проїхати перехрестя, орієнтуючись по інтенсивності руху... але не помітив мікроавтобус, що рухається праворуч. Результат — на скріншотах", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У машині з Кулеби їхали два сини 10 і 19 років. Варто відзначити, що в машині дитячого крісла не було. Таким чином, новий закон про обов’язковість дитячого крісла також порушено.

Нагадаємо, що уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню з скаргами на болі в животі і спині.

Також портал Знай.ua писав, що відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в згвалтуванні.