Стало відомо, що заступник глави МВС України Антон Геращенко у своєму пості в соціальній мережі відносно ДТП дитячого омбудсмена Миколи Кулеби, який виїхав на перехрестя на червоне світло, зробив 11 правок. Він намагався "виправдати" дії чиновника.

Антон Геращенко

Так, історію правок можна побачити в пості Геращенко на сторінці в соціальній мережі Facebook.

У першому варіанті заступник міністра забув згадати те, що Кулеба проїхав на червоне світло, і з'явилося воно в другому пості.

Також були й інші зміни в тексті. Зокрема, Геращенко написав, що Кулеба з незрозумілої причини виїхав на червоний, а потім видалив цю пропозицію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Геращенко додавав, прибирав і міняв епітети до головного посту. І ось, нарешті, він закінчив уже на 11 правці.

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній народний депутат від партії "Народного фронту" Антон Геращенко планує зайняти посаду заступника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, якому вдалося зберегти свою посаду в Кабінеті міністрів.

Також портал Знай.ua писав, що уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП. Вражаюче відео і фото ДТП опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Сергій Наумович.