Представники МВФ поїхали з України 22 листопада, залишивши нам новий список вимог, в який, зокрема, входить і продаж землі іноземцям.

Про це розповів директор юридичної компанії ″Амбер″ Семен Ханін у прогшрами ″Сніданок юриста″ на YouTube.

Ханін зазначив, що однією з таких вказівок Міжнародного валютного фонду є прийняття закону, що стосується банківської сфери.

"Чк кажуть - цирк поїхав, клоуни залишилися. МВФ поїхав від нас 22 листопада, а ми залишилися піймавши облизня і отримавши від МВФ новий список вказівок до виконання. На цей раз МВФ хоче, щоб ми законодавчо заборонили виконувати судові рішення на території України ... І мова йде не тільки про ПриватБанк, а про всіх банки, незаконно виведених Гонтаревою з ринку. МВФ хоче, щоб з'явився закон, що незалежно від рішення суду, банк, який був незаконно виведено з ринку, не можна повернути його колишнім власникам. Чому раптом саме в цьому питанні МВФ проявляє таку принциповість ? Але гаразд ПриватБанк, один з найбільших банків країни ... але в цілому по банківській системі скринька відкривається дуже просто. МВФ страшенно боїться, до дурі, що їхня профанація, їхні абсолютно непотрібні директиви, якими керувалася Гонтарева і компанія, розкриють. І буде видно, наскільки безглуздими були ті дії, які проводилися за вказівкою з-за океану. А тому єдиний спосіб утримати своє реноме, це не дати можливості показати реальну ситуацію. МВФ продовжує вимагати, шантажує нас черговим траншем ", - заявив юрист.

Юрист зазначає, що кредитний рейтинг України дуже низький, що також є результатом роботи МВФ.

"У той же час кредитний рейтинг України, за оцінками експертів, знаходиться на рівні "крайньо-спекулятивному". Такий рейтинг прісваіваетс, коли боргові зобов'язання дуже низької якості. Ще в народі такий рейтинг називають "сміттєвим". І це знову-таки багато в чому - плоди допомоги МВФ ", - підкреслив Ханін.

За словами Ханіна, МВФ, допомагаючи нам однією рукою, іншою формує з України якусь колоніальну державу, повністю підконтрольну, де міжнародні фінансові донори можуть призначати свого генерального прокурора, змушувати суди приймати ті чи інші рішення і якщо потрібно, домагатися відкриття ринку землі.

"Причому так, щоб іноземці в зубожілій країні могли за копійки скупити її головне майно - землю ... Зараз МВФ поки що поїхав ... Наскільки наша влада виявляться міцними духом, чи зможуть вони, як у фільмі" Слуга народу ", послати міжнародних донорів куди подалі, чи прогнуться під ними, як прогиналася влади до цього, покаже найближчий час", - підсумував Ханін.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще