У Слов'янську, Донецька область, заступника мера Андрія Рубана побили за те, що він зробив зауваження діджею та адміністратору караоке-бару "Соло". Коли Рубан зайшов до закладу, то почув, що в "Соло" грає пісня Олега Газманова "Москва, звонят колокола". Саме через цю пісню Рубан звернувся до адміністрації.

"Зробив зауваження діджею, а потім адміністратору, на яке, хоч і сказали, що це люди замовляють, але начебто відреагували. Буквально через 10 хвилин в ефір пішла пісня: "Офицеры, россияне…". На моє повторне зауваження не відреагували, на вимогу на підвищених тонах не ставити пісні, які пропагують країни-агресора і її армію, мене виволокли на вулицю без верхнього одягу на очах моєї дружини", - розповів Рубан на своїй сторінці в Facebook.

Пост Андрія Рубана в Facebook
Пост Андрія Рубана в Facebook

На місце викликали поліцію, проте, до приїзду копів Рубана почали ображати відвідувачі караоке-бару і охорона. Рубану погрожували фізичною розправою. Поліція, яка приїхала на місце події, не оформила протокол правопорушення і не стала затримувати охоронця, який ображав чиновника.

"Поки їхала поліція окремі представники охорони закладу та інші відвідувачі погрожували мені фізичною та психологічною розправою. На жаль, поліція виявилася нездатною адекватно відреагувати на ситуацію, вірніше, вона ніяк не реагувала на погрози, образи з боку вищевказаних осіб, так і не змогла оформити протокол про правопорушення, відпустила охоронця, на якого я вказав і який найбільш завзято застосовував фізичну силу і образи щодо мене, не встановивши його особу", - розповідає заступник мера Слов'янська.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Андрій Рубан, 368.media
Андрій Рубан, 368.media

Рубан не зміг написати заяву, оскільки бланки викинув в басейн клубу один з незадоволених відвідувачів. Рубан розповів, що після інциденту зустрівся з керівниками караоке-бару "Соло":

"Мене запевнили, що два співробітники охорони закладу, які найбільш "відзначилися" у недавньому інциденті принесуть вибачення".

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі син розправився з батьками і поліз у петлю, сусіди не вірять: "Тихий хлопчик, молився Богу".

Також Знай.uа писав, що "Доця, іди до мене": у Херсоні шкільні поліцейські витягли 15-річну дівчинку з того світу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що вчителька потрапила за ґрати через жорстоку бійкуи зі школяркою: відео нерівної сутички.