Як відомо, у суботу, 23 листопада, по всій Україні та світі вшановували пам'ять жертв Голодомору. А відтак, ввечері кожен українець мав запалити та поставити у власному будинку свічку скорботи. Не обійшла стороною цю подію і доктор філологічних наук та колишня нардеп від фракції "Свобода" Ірина Фаріон. Відповідний допис вона опублікувала на власній сторінці.

Відтак, екснардеп опублікувала фотографію із власною свічкою, щоправда, не дуже звичною. Так, на фотографії видно статуетку Степена Бандери, два ножі та палаючу свічку.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Це моя тріада протесту: Бандера, ножі, свіча. Кари на вас, слуги, кари", - підписала знімок скандальна Фаріон.

Зауважимо, що саме цим, жінка ймовірно намагалася висловити власні протести щодо теперішньої влади та президента Володимира Зеленського. І підкреслимо, що в коментарях підтримують екснардепку, та стверджують, що "ніхто так не любив Україну, як Бандера".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, росіяни масово повстали проти режиму, Путіну залишилося недовго: "Відвертаються найвідданіші".

Як повідомляв Знай. ua, Богуцька розвінчала міф про "тупих" депутатів Зеленського.

Також Знай.uа писав, що Путіна притиснули до стінки через Україну, у Трампа закінчується терпіння: розбиратимешся з НАТО.