Як відомо, цими днями в жахливу аварію потрапив уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба. Відтак, в результаті ДТП, яке сталося в селищі Чабани під Києвом, постраждав він та двоє його синів: Тимофій і Єлисей. Наразі ж з'явилася нова інформація щодо стану омбудсмена та його родини, пише ТСН.

Як відзначається, в Кулеби діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, ушкодження грудної клітини та травму живота. Щодо меншого сина, то інформації стосовно його стану немає, але, як раніше повідомлялося, у дитини перелом тазу, щелепи, забої різного ступеня.

Микола Кулеба, фото: Facebook
Микола Кулеба, фото: Facebook

Старший син омбудсмена також перебуває у вкрай тяжкому стані: хлопець знаходиться без свідомості. Наразі він в інтенсивному неврологічному відділенні - у нього закрита черепно-мозкова травма.

Тимофій Кулеба, фото: Facebook
Тимофій Кулеба, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нині ж чиновник, який знаходиться у свідомості, написав пост на власній Facebook-сторінці зі словами подяки.

"Спасибі всім, хто переживає про моє здоров'я і здоров'я моїх дітей. Зараз я перебуваю в лікарні разом з синами. На ваші питання я пізніше відповім. Дякую за розуміння. Спасибі вам за підтримку. Зараз кращою допомогою буде для мене і дітей - ваша молитва ", - написав Кулеба.

Скріншот допису
Скріншот допису

Як повідомляв портал Знай.uа, уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП. Вражаюче відео і фото ДТП опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Сергій Наумович.

Нагадаємо, що кожна 5 дитина в Україні потерпає від сексуального насильства, в 2019 році постраждали 324 дитини.