Колишній народний депутат, радикальний борець за національний дух й прихильник тотальної українізації мадам Ірина Фаріон знову здивувала мережу. На цей раз Фаріон опублікувала в мережі пост з фотографією свічки пам'яті жертвам Голодомору 1932-1933 років.

Все б нічого, багато українців в пам'ять про тих, хто не пережив штучний голод на початку ХХ століття, створеного радянським режимом, ставили свічки на вікна. Проте Фаріон вирішила відзначитися і тут, вона поставила свічку разом з перехрещеними ножами і бюстом Степана Бандери. Про це стало відомо завдяки публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Пост Ірини Фаріон, Facebook
Пост Ірини Фаріон, Facebook

За її словами, даний вчинок її тріада протесту – свічка, ножі і погруддя Степана Бандери. Також експолітик закликала кари небесні для всіх "слуг народу", які зараз керують країною. Підписники в коментарях оцінили таке фото і навіть показали свої аналогічні. На них свічка пам'яті разом зі зброєю різного розміру від кухонних ножів до пістолетів та навіть автоматів.

Нагадаємо, скандальна Фаріон пригрозила страшною карою "слугам народу": "Бандера, ножі, свічка".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа результати радіодиктанту з мови приголомшили всіх: впоралися на "відмінно" тільки двоє.

Знай.uа писав, Фаріон накинулася на українських оборонців з гнівною тирадою, відео вразить кожного: "В АТО — теж москалі?".