У вівторок, 26 листопада, президенту України Володимиру Зеленському в Естонії подарували електровелосипед. Відповідний подарунок зробила глава Естонії Керсті Кальюланд.

Українська сторона у свою чергу подарувала Кальюланд українську вишиванку.

Стало відомо, що український президент Володимир Зеленський почав офіційний робочий візит в Естонську Республіку. Також відомо, що церемонію зустрічі Зеленського та Олени Зеленської з лідером Естонської держави Керсті Кальюлайд з Таллінна транслювала прес-служба Офісом президента України.

Відомо, що після переговорів, повинна відбутися зустріч української та естонської делегацій. Також запланована прес-конференція Зеленського та Кальюлайд. Далі президент України проведе зустрічі зі спікером естонського парламенту Хенні Пиллуаасом і прем'єр-міністром цієї країни Юрі Ратасом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Зеленський і Керсті Кальюлайд, Сегодня
Володимир Зеленський і Керсті Кальюлайд, Сегодня

Нагадаємо, Зеленський пожартував "по-чорному" про українській медицині.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський перед від'їздом з України раптово згадав про вчителів і лікарів.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пожартував "по-чорному" про українській медицині.