Президент України Володимир Зеленський і глава РФ Володимир Путін під час саміту "нормандської четвірки" в Парижі можуть провести двосторонню зустріч. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на джерело.

Зазначається, що за інформацією, ймовірність зустрічі Путіна і Зеленського віч-на-віч оцінюється до 100%.

Володимир Зеленський, фото ОП
Володимир Зеленський, фото ОП

Як відомо, лідери Німеччини, Росії, України та Франції 9 грудня зустрінуться в Парижі в "нормандському форматі", щоб обговорити врегулювання конфлікту на окупованому Донбасі.

Також повідомляється, що Путін може запросити Зеленського в Москву в травні 2020, з нагоди 75-річчя Перемоги.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Якщо це так - очевидно, що Кремль хоче піднімати ставки в переговорах і утримувати позицію дружньо налаштованого сусіда", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський і Володимир Путін
Володимир Зеленський і Володимир Путін

Нагадаємо, Зеленський зізнався, про що говорив з Путіним перед виїздом з України.

Як повідомляв портал Знай.uа, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що під час саміту "нормандської четвірки" тет-а-тет зустрічі між Зеленським і Путіним не буде.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський передбачив результат майбутньої зустрічі Зеленського з Путіним.