Стало відомо, що у нардепа від президентської партії "Слуга народу" Кирила Нестеренка вкрали документи і мобільний телефон. Про це повідомляє "Страна.иа".

Кирило Нестеренко

Так, депутат сказав, що в неділю, 24 листопада, між 17:30 та 18:00 вечора, зловмисники розбили скло машини, яка належала його матері.

"Я приїхав погостювати до родичів у Харків. Злодії розбили скло і вкрали мої документи: паспорт і документи на машину, а також телефон iPhone 6", - розповів нардеп.

Також Нестеренко стверджує, що камери відеоспостереження зняли 2 злодіїв і копи вже вийшли на їх слід.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Можливо, скоро проведуть обшуки у підозрюваних. Може, все вкрадене мені повернуть. Поліція відпрацьовує дві версії. Перша - політична, друга - хуліганство. Але поки точно не відомо", - повідомив "слуга народу".

Кирило Нестеренко

Нагадаємо, що на сайті Верховної Ради України з'явився проект кошторису, в якій зазначено, скільки грошей має бути виділено на утримання нардепів в 2020 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, народний депутат України Ганна Скороход, яку нещодавно виключили з пропрезидентської партії "Слуга народу" зробила заяву про майбутній вихід з партії її колег.

Також портал Знай.ua писав, що українці переглянули своє ставлення до "нових облич" у Верховній Раді.