Стало відомо, що адміністрація президента Сполучених Штатів Америки заморозила військову допомогу Україні на 250 мільйонів доларів. Це сталося в день переговорів лідерів двох країн. Про це повідомляє CNN.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп

Так, розмова двох президентів Дональда Трампа і Володимира Зеленського відбулися 25 липня 2019 року. У той же вечір адміністративно-бюджетне управління Білого дому оприлюднило документ про призупинення військової допомоги Україні.

Слід зазначити, що питання щодо заморозки військової допомоги обговорювалося ще на початку липня, а вже 18 липня зацікавлені відомства отримали інформацію про те, що американський президент ухвалив рішення на цей рахунок.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що помічник глави США з нацбезпеки Роберт о'брайен зробив гучну заяви щодо України.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський, під час офіційного візиту в Естонію, пролив світло на туманну тему бесіди з американським лідером Дональдом Трампом.

Також портал Знай.ua писав, що Джордж Кент, заступник помічника держсекретаря США, розповів в інтерв'ю у Вашингтоні, США, що українське питання у слуханні у справі імпічменту Трампа не вплинув на підтримку США у бік України.