Рраніше виключений зі "Слуги народу" народний депутат Антон Поляков зробив гучну заяву щодо нардепа Юрія Корявченкова (Юзіка). Так, Поляков заявив, що Корявченков вимагав від поліції Кривого Рогу щомісячну данину в розмірі 600 тисяч доларів.

За його словами, самі плівки з розмовою йому анонімно скидав джерело, який і розповів, про що говорили нардепи у повній версії розмови.

Юрій Корявченков, Уніан
Юрій Корявченков, Уніан

"Я б дуже хотів послухати повний запис розмови. Наскільки я знаю (мені написав чоловік, який її і скинув), що надалі мова йде про те, що ці 6 депутатів будуть вимагати щомісячну мзду 600 тисяч доларів з криворізькою поліції", - заявив він.

Також Поляков припустив, що можливо тому, що 6 депутатів і по 100 тисяч на людину.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Антон Поляков, facebook
Антон Поляков, facebook

"Було б цікаво, чи відреагує президент на те, що відбувається і як буде намагатися відвести скандал від своїх колишніх колег, того ж "Юзика", в якого з ним тісні взаємини багато років", - підкреслив Поляков.

Нагадаємо, Ігор Лесев розніс Іванісова і "Слугу народу": "Все спустили на гальмах".

Знай.uа писав, "Слуга народу" Давид Арахамія виправдався за американський паспорт.