Перша леді України Олена Зеленська продовжує підкорювати світ ефектними публічними виходами.

Після візиту до Естонії президентське подружжя вирушило до Литви, де Олена Зеленська встигла продемонструвати нове стильне вбрання.

Президент Володимир Зеленський разом із дружиною взяли участь в офіційній частині зустрічі з президентом Литви Гітанасом Науседою і його дружиною Діаною. На перемовинах лідери двох держав обговорять політичні та економічні відносини, питання безпеки і оборони, співпрацю в галузі енергетики, транспорту та соціальної політики.

На офіційному сайті президента з'явились перші фото із міжнародної поїздки, на яких видно, як пройшла офіційна частина зустрічі.На світлинах можна побачити вбрання, які перші леді двох країн одягнули для цієї події.

Так, Діана Науседа зустрічала гостей у блакитному костюмі, який складався зі спідниці та блузи. Свій образ перша леді Литви доповнила прикрасами і взуттям на стійких підборах.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А от Олена Зеленська цього разу здивувала своїх шанувальників - перша леді України забула про улюблені брючні костюми і надала перевагу витонченій чорній сукні з пишними рукавами та корсетом. Образ вийшов елегантним і неймовірно жіночним, який пані Олена завершила туфлями-човниками і простою зачіскою - хвилястим волоссям.

До слова, що під час поїздки до Естонії Олена Зеленська була в кардинально іншому образі. Перша леді постала перед камерами у Таліні в білих штанах, теракотовій блузі та білому пальті. Поки Володимир Зеленський брав участь у запланованих перемовинах, пані Олена відвідала недільну школу та пологову клініку.

Нагадаємо, Олена Зеленська знайшла елегантний спосіб раз і назавжди "закрити рота" своїм злостивцям

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська розказала, як впливає на рішення президента

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська відверто розповіла про життя у статусі першої леді.