Президент Володимир Зеленський заявив, що хоче чіткого розуміння, коли і як можна зупинити війну на сході України.

Також він висловив готовність до переговорів у різних форматах в рамках "нормандської зустрічі" 9 грудня в Парижі лідерів України, Франції, Німеччини і Росії.

"Ми не очікуємо, що завтра припинимо війну, але я хочу чіткого розуміння, як президент України, коли і як ми можемо зупинити війну", - сказав Зеленський на брифінгу у Вільнюсі після зустрічі з президентом Літви Гитанасом Науседою у середу, 27 листопада.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім того, український лідер допустив двосторонню зустріч з главою РФ Володимиром Путіним після "Нормандського саміту".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я думаю, що там буде багато двосторонніх форматів. Я впевнений, що там може бути формат і з пані Меркель, і з паном Макроном, і з паном Путіним. Ми готові до будь-яких форматів у форматі Нормандської четвірки говорити про це", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський і Володимир Путін під час саміту "нормандської четвірки" в Парижі можуть провести двосторонню зустріч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зізнався, про що говорив з Путіним перед виїздом з України.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський передбачив результат майбутньої зустрічі Зеленського з Путіним.