У четвер, 28 листопада, в будинку волонтерки і добровольця Марусі Звіробій (справжнє ім'я Олена Самбул) прийшли силовики з обшуком. Як відомо, жінка є підозрюваною у справі про погрози вбивства президента Зеленського. Про це стало відомо зі стріму у Facebook, який вела волонтерка, поки у неї не вилучили мобільний телефон.

На відео видно, що до Марусі Звіробій прийшли з обшуком слідчий Ігор Короза, силовики СБУ в балаклавах і жінки-поняті. Вони навіть погрожували винести двері, якщо вона не відкриє, але та відповіла, що чекає свого адвоката. Відомо, що обшук проводився з причини постанови суду. Також повідомляється, що ДБР нагрянули в хату волонтерки в Калинівці.

Geplaatst door Маруся Звіробій op Woensdag 27 november 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, соратниця Порошенка Софія Федина прокоментувала переслідування її і Звіробій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що учасниця АТО Маруся Звіробій постраждала після атаки на Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що в ДБР відкрили кримінальне провадження проти Федини через гучний відео про Зеленском.