Міністр інфраструктури України Владислав Криклій розповів коли і скільки збудують та відремонтують аеропортів і злітних смуг вже у наступному році.

Відновлення доріг, морських портів та аеропортів в Україні є одним із перших кроків у реформі інфраструктури від нової влади. Про це в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" в четвер, 28 листопада, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Зокрема, Криклій розповів про те, що новому терміналу в дніпровському аеропорту вже підшукали нового інвестора, зазначивши, що ″це не той, на кого всі можуть подумати″. Міністр натякнув на Ігоря Коломойського, який є власником наявного терміналу.

"Наступного року почнуться роботи зі злітною смугою аеропорту у Дніпрі", -заявив Криклій, зазначивши, що сьогодні вже тривають перемовини з новим інвестором в новий термінал.

За словами міністра інфраструктури в новий термінал має намір інвестувати бізнесмен Олександр Ярославський, який вже має досвід такого інвестування у Харківському аеропорту.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Наступного року почнуться роботи зі злітною смугою аеропорту у Дніпрі».

Криклій: «Наступного року почнуться роботи зі злітною смугою аеропорту у Дніпрі». Нині тривають перемовини з новим інвестором в новий термінал, - розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій під час програми «Право на владу». Власником наявного терміналу є Ігор Коломойський. А в новий термінал має намір інвестувати бізнесмен Олександр Ярославський, який вже має досвід такого інвестування у Харківському аеропорту, розповів міністр.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 28 november 2019

Нагадаємо, держава виділить 9 млрд гривень на відновлення роботи регіональних аеропортів.

Як повідомляв портал Знай.ua, водіям розповіли, які дороги відремонтують у 2020 році

Також Знай.ua писав, голова "Укравтодору" назвав області, де планується масштабний ремонт доріг