Цими днями у Зеленського зробили гучне звернення. Відтак, народний депутат від фракції "Слуга народу" та водночас журналіст за професією Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що в Україні настав час "приглушити" свободу слова. Про таке вона розповіла коментуючи справу Федини - Звіробій в ефірі телеканалу "Теперішній час".

"У нас в країні настільки сильна свобода слова, що її пора б вже трошки приглушити. З поваги до інституту президентства фільтрувати свою промову", - заявила тоді нардеп.

Романенко, скріншот з відео
Романенко, скріншот з відео

Відтак, не обійшов стороною таку заяву і відомий український політолог Юрій Романенко, який прокоментував її. За його словами, народна обраниця є не дуже розумною та є "іграшкою" в руках Коломойського.

"Я ще влітку говорив, що Василевська володіє обмеженими розумовими здібностями, а зараз просто озвучує те, що вимагають у Коломойського. Але варто пам'ятати, що в нашій країні настільки сильна тяга до свободи, що завдяки цій тязі вона не тільки стала народним депутатом, але була відправлений до Ростова президент Віктор Янукович, який не вмів фільтрувати свої забаганки і забаганки своїх камрадів", - підсумував політолог.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, Олексій Гончарук стрімко втрачає довіру українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, 62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський відповів на питання про рейтинг Зеленського.