Сергія Пашинського, ексдепутата Верховної Ради, збираються тримати під вартою до 29 січня 2020 року - ще на 60 діб з 29 листопада 2019 року.

Сергій Пашинський, Цензор.НЕТ
Сергій Пашинський, Цензор.НЕТ

Олексій Соколов, суддя Печерського районного суду Києва задовольнив клопотання прокурорів ГПУ, і продовжив утримання Пашинського під вартою. Також суддя відмовився віддавати екснардепа на поруки.

У свою чергу, на поруки Пашинського готові були взяти нардеп Вікторія Сюмар, нардеп Микола Величкович, екснардеп Андрій Тетерук, екссекретар РНБО Олександр Турчинов та інші. Близько 10 осіб були згодні взяти Пашинського на поруки.

Сергій Пашинський, Цензор.НЕТ
Сергій Пашинський, Цензор.НЕТ

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У підсумку, Пашинський пробуде в СІЗО до 29 січня, якщо апеляційна інстанція не скасує це рішення суду. Пашинський разом зі своїми адвокатами заявив, що вони будуть подавати апеляцію.

Нагадаємо, що за рішенням Печерського районного суду Києва, Пашинського взяли під варту 7 жовтня і збиралися тримати до 4 грудня. Його підозрюють у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження по 1 ч. ст. 121 КК В'ячеславу Хімікусу.

Нагадаємо, раніше Рябошапка пообіцяв нові підозри Пашинському: що готує генпрокурор.

Також Знай.uа писав, що Пашинський звернувся до Рябошапки: "Я вас прошу знайти час...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Рябошапка: "Справою Хімікуса Пашинський не відкрутиться - зареєстровано три кримінальних виробництва".