Відома журналістка Яніна Соколова зробила гучне звернення що президента України Володимира Зеленського. Так, вона розповіла, що глава держави постійно уникав зустрічі з нею та "кинув" її. Про це стало відомо з інтерв'ю для "Української правди".

За словами Соколової, вона часто вела переговори з заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко, який часто "кидав" її.

"Я тобі можу показати листування з Кирилом Тимошенко, який мені сказав: "Все. Давай наступного тижня все організуємо". Я йому: "Добре, ти мені скажи, яка точно дата, ми замовимо камери". Він відписує: "Добре, в суботу скажу". У суботу Кирило: "Ну, почекай ще трохи, ми спочатку сходимо до когось". Потім: "Ну, ми сходили до Гордона, почекай ще трохи". Я кажу: "Слухай, я не можу, ще чуть-чуть. Коли ви конкретно прийдете?"."Ну, подивимося", - сказала журналістка.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Також вона додала, що із Зеленським вийшло б дуже цікаве інтерв'ю через його емоційну нестабільність.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Із Зеленським мені було б дуже цікаво, саме тому, що він емоційно нестабільний. Є дуже багато речей, які могли б його зачепити. А я дівчина досить щира. Тому я йому б просто ва-банк говорила те, що думаю, і те, що запитують мене глядачі. Було б класно ", - підсумувала Соколова.

Нагадаємо, Олексій Гончарук стрімко втрачає довіру українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, 62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський відповів на питання про рейтинг Зеленського.