Контрольована Кремлем терористична організація "ДНР" прийняла так званий "закон про держкордон", згідно з яким фейкова республіка "розширилась" на всю Донецьку область.

Про це повідомляють сепаратиські ЗМІ.

Представник прокремлівських бандформувань Володимир Бідевка, який називає себе "головою донецького парламенту", заявив, що поки територіальну суперечку між Донецьком і Києвом не буде врегульовано, кордон буде проходити по лінії зіткнення.

При цьому Бідевка стверджує, що це рішення начебто "не суперечить мінським угодами".

Згідно з цим фейковим документом, "кордон" терористичної "ДНР" визначено "по території Донецької області, яка була на період 2014 року".

За словами помічника окупаційних сил Росії, в документі не забуті люди, "які проживають на території тимчасово підконтрольній Україні", саме тому, межу визначили за територією, яку мала Донецька область в 2014 році.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський під час зустрічі в Нормандському форматі з Путіним запропонує свій план по Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков заявив, що у ВР розпочнуть готувати законопроект щодо особливого статусу Донбасу.

Також Знай.ua писав, Зеленський зробив гучну заяву перед зустріччю з Путіним.