У столичному готелі "Київ" зібралися народні обранці від "Слуги народу", але не вся фракція, а тільки деякі фракційні підгрупи, яких називають "пятнашками". Про це повідомляє "Страна". За даними джерела, причиною зібрання народних депутатів став закон про землю, який збираються проголосувати в іншому читанні вже найближчим часом.

Повідомляється, що конференц-зал готелю заповнений депутатами, там приблизно чотири фракційні підгрупи. Самого президента Зеленського на зборах немає, але є глава фракції в Раді Давид Арахамія. Джерело повідомляє, що багато нардепів опираються голосувати за ринок землі, але їх умовляють. Їх, нібито спеціально збирають не всією фракцією, а так званими "пятнашками". "Ще піднімається питання про внесення змін до законів про недоторканність депутатів з приводу чого також є опір", - повідомило джерело у фракції.

Слуга народу, КП
Слуга народу, КП

Нагадаємо, глава фракції "Слуга народу" Арахамія розсекретив майбутнє "Нормандського формату".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Арахамія розповів, як "слуги народу" покарають скандального Яременко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що глава фракції "Слуга народу" Арахамія пройшов перевірку на детекторі брехні.