Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп до 6 грудня поточного року повинен надати відповідь на те, чи візьме він участь у слуханні щодо свого імпічменту.

Так, глава юридичного комітету Палати представників США Джеррол Надлер надав інформацію лідерові США Дональду Трампу, що його правозахисник повинен прибути на засідання у справі щодо імпічменту. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Дональд Трамп, фото: Today
Дональд Трамп, фото: Today

"Пишу вам для того, щоб визначити, чи братиме ваш адвокат участь у подальшому розслідуванні щодо імпічменту, - зазначив Надлер в листі Трампу, направленому в п'ятницю. - Зокрема, не пізніше 17:00 6 грудня 2019 повідомте комітет, чи ваш адвокат має намір брати участь у розслідуванні і який з привілеїв (визначених резолюцією Палати - ред.) при цьому використовуватиме".

Нагадаємо, Україна шукає нових відчуттів у відносинах з Трампом, - CNN.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа прокурор Кулик може зайняти посаду в слідчому відділенні СБУ.

Знай.uа писав, оголений Трамп приміряв образ Роккі: весь світ на вухах від витівки лідера США, провокаційне фото.