На днях глава України Володимир Зеленський зробив гучну заяву. Відтак, він розповів, що дуже хотів би зустрітися зі студентами, яких 6 років тому побив "Беркут" на Майдані. Про це він написав у власному Telegram-каналі.

"Вони залишилися ночувати на Майдані не заради майбутніх портфелів або мандатів, не для того, щоб заробити політичні бали або дивіденди, а тільки заради одного - щасливого майбутнього для своєї країни", - йдеться в повідомленні Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За його словами, зараз усі практично забули їх та не згадують тих молодих людей, які "змусили країну прокинутися".

"Де вони зараз? Чи залишилися в Україні? Чи отримали після Революції Переваги можливість управляти країною і втілювати в життя зміни?", - запитує глава держави.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Парадоксальна картина": українці підтримують Зеленського, але критикують ринок землі.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський позбавився від шикарного будинку в Ялті, екс-депутат все пояснив: "Не вірить, що Крим коли-то...".

Знай.uа писав, водіям хочуть виставити "кінські" штрафи за проїзд по новим дорогам: деталі.