5 грудня бізнесмен Олександр Ярославський у своєму готелі "Харків Палас Готель" відзначив 60-річчя. На святі зібралося чимало багатих і знаменитих людей.

Всього було близько 175 гостей, серед яких олігархи Ігор Коломойський та Віктор Пінчук, бізнесмени Павло Фукс і Геннадій Боголюбов, тренер збірної України Андрій Шевченко і голова комітету УАФ Мирон Маркевич. Про це повідомляє "Страна".

Дружина іменинника 32-річна Марина Ярославська опублікувала в Instagram архівні фото, підписавши їх: "Найкращий татусь". Відомо, що подружжя виховує двох доньок і сина. Але Ярославський батько п'ятьох дітей, так як для нього це третій шлюб.

Ярославський з дружиною і дітьми

60-річчя Ярославського, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ювілей святкували в одному із залів готелю, де була сцена та круглі столи, на які подавали салати, закуски, чорну ікру і лобстерів. Також там стояли дорогі марочні вина та віскі.

Розважали гостей Freedom Ballet, MARUV, Світлана Лобода і Макс Барських. Ведучими були Катя Осадча та Андрій Доманський.

Лобода і Макс Барських на 60-річчі Ярославського, фото: Страна

Під кінець торжества винесли п'ятиярусний торт, біля якого фотографувався Ярославський з дружиною і дітьми.

"ІВК (так Коломоского називають у тусовці) був у відмінному настрої, навіть зіграв партію в настільний футбол з Фуксом. Їжа була смачна, а обстановка дійсно приємною. З дивного, коли Павло Фукс говорив тост, він передав винуватцеві торжества великий привіт і поздоровлення від Геннадія Кернеса, мера Харкова. Побажав усіляких успіхів і повідомив, що Геннадій Адольфович хотів би вручити Ярославському звання почесного харків'янина в день міста, на що іменинник подякував Кернеса і побажав міцного здоров'я", - зазначив один із гостей.

Коломойський і Фукс грають у футбол, фото: Країна

Нагадаємо, Коломойський закликав дружити з Росією: "Вони дадуть грошей".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відповів Коломойському про плани на дружбу з Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Коломойський хоче для Порошенка смертної кари.