Знімальну групу російського пропагандистського телеканалу “Звезда” пустили на територію України, повідомляє офіційний сайт телеканалу.

Як повідомляється, представники “Звезди” стали одними з перших російських журналістів, яких пропустили у Київ після того, як президент Володимир Зеленський зробив запрошення під час зустрічі “Нормандської четвірки” в Парижі.

“Ну ось ми й у центрі Києва! Я на Майдані. Щоправда, поки що не зрозуміло, чи усім російським кореспондентам відкрили шлях та чи надовго?” - передала кореспондент “Звезди”.

Телеканал "Звезда", власником якого є міністерство оборони Росії, потрапив до списку юридичних осіб, щодо яких 28 квітня 2017 року рішенням Ради національної безпеки та оборони України були запроваджені санкції, згідно із якими телеканал не мав право мовити на території України а також використовувати українські телекомунікаційні мережі загального користування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що президент Володимир Зеленський збирається відвідати Луганськ та Донецьк для того, щоб розпочати переговори з окупованим Донбасом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу.

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік.