Народний депутат від партії "Слуга народу" Галина Третьякова потрапила у секс-скандал. Просто під час ранкової сесії Верховної Ради Голова Комітету ВР України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів вона писала про "секс на новому матраці".

Листування нардепа Третьякової зафіксували у четвер, 12 грудня, повідомляє Інформатор.

З переписки видно, що чоловік депутатки Сергій Попов замовив новий матрац та повідомив, що його можуть привезти вже сьогодні. На що Галина Третьякова відреагували дуже емоційно.

"Урааааааааа. Люблю тебе ще сильніше за матрац. Секс на новому матраці. Урааааа", – написала у відповідь "слуга народу".

Листування Галини Третьякової, Facebook
Листування Галини Третьякової, Facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Листування Галини Третьякової, Facebook
Листування Галини Третьякової, Facebook

Попов відреагував на це смайликами, що сміються. Додамо, що Сергій Попов – це чоловік Третьякової та за сумісництвом колега по громадській організації "Інститут Громадянських свобод". Вони одружилися 21 вересня 2019 року.

Галина Третьякова
Галина Третьякова

Зазначимо, що у цей час депутати активно обговорювали важливий закон "Про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО". Член фракції "Голос" Лозинський заявив, що закон про "особливий статус Донбасу", який сьогодні продовжила Верховна Рада, – це розтяжка, на якій Україна рано чи пізно може підірватися.

Нагадаємо, особливий порядок самоврядування на Донбасі: Сергій Шахов звернувся з важливою заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що депутати отримали новий "кодекс етикету", жодних телефонів: навіть маршрутники позаздрять.