Прем’єр-міністр Афганістану Абдулла Абдулла ледве не загинув від рук терористів на півночі країни, повідомляє “Interfax-Україна” з посиланням на ЗМІ Афганістану.

Як повідомляється, напад на кортеж прем’єра стався поблизу міста Келагай у провінції Баглан. Невідомі обстріляли кортеж Абдули з стрілецької зброї. Під час цього нападу ніхто не постраждав.

Війська США в Афганістані
Війська США в Афганістані

Сьогодні Абдула проводив зустріч із своїми прихильниками в адміністративному центрі Баглану, місті Пулі-Хумрі. Далі він планує провести ряд зустрічей з виборцями в інших містах на півночі Афганістану.

Нагадуємо, що в кінці листопада у столиці Афганістану Кабулі стався вибух, який забрав життя однієї людини-іноземного громадянина.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Гаазі почалися перші судові слухання Арбітражного трибуналу, сформованого згідно з додатком VII Конвенції ООН по морському праву по справі про порушення імунітету трьох українських військово-морських суден і 24 членів їх екіпажів.

Також портал Знай.ua писав, що Міжнародний суд ООН оголосив, що має юрисдикцію розглядати спір проти Росії відносно застосування і тлумачення Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.