Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на мітингу проти відкриття земельного ринку біля стін українського парламенту жорстко висловилася проти силового розгону учасників акції. Нагадаємо, що акції пройшли під Радою у вівторок, 17 грудня.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, опублікованому в мережі Facebook.

Прогулянка урядовим кварталом після силового розгону мітингувальників

Geplaatst door Інформаційне агентство АСПІ - ASPI op Woensdag 18 december 2019

За словами Юлії Тимошенко, люди, які спостерігали за ситуацією зі сцени, кинулися рятувати учасників акції, заявили, що навіть під час Революції Гідності поліція була менш жорстокою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Юлія Тимошенко, фото: Alexander Prokopenko
Юлія Тимошенко, фото: Alexander Prokopenko

"... навіть на Майдані Гідності так жорстоко і з таким завзяттям людей не били, не гамселили, люди просто тут вмивалися кров'ю. І тому те, що вчора відбувалося, є по суті святою боротьбою українського народу за свою землю, за своє право жити", – сказала Тимошенко.

Також політик зазначила, що один з учасників акції, який постраждав від побиття силовиками, Влад Вавілов, сьогодні знаходиться в реанімації.

Нагадаємо, Тимошенко взяла штурмом трибуну ВР: Разумков безуспішно веде переговори.

Як повідомляв Знай.uа Тимошенко з натовпом "штурмуватиме" Верховну Раду: названо дату і причину.

Знай.uа писав, за місяць зросла майже вдвічі: стало відомо, скільки заробляє Зеленський.