Президент України Володимир Зеленський вчора вперше зустрівся з новим послом України в США Володимиром Єльченком, повідомляє прес-служба Офісу Президента.

Під час зустрічі Зеленський особливо акцентував на тому, що Україна потребує нових інвестицій в економіку з боку США. Також під час зустрічі Зеленський та Єльченко обговорили перспективи подальшого розвитку відносин між Україною та Сполученими Штатами.

Володимир Єльченко, фото: censor.net.ua
Володимир Єльченко, фото: censor.net.ua

Нагадуємо, що Володимир Єльченко був призначений послом України в США 18 грудня, одразу після звільнення з посад Постійного представника України при Організації Об’єднаних Націй та посла України в Ямайці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", закон про Бюро фінансових розслідувань: бізнес просить парламент ухвалити його до кінця року.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що 1 січня 2020 року може залишити свою посаду тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, який нещодавно замінив на посту посла США Марі йовановіч.