З'явилася інформація, що держава-член Європейського союзу — Чехія надала українському уряду гроші для імплементації дій Євроради в сумі 35 тисяч євро.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Чехія в якості жесту доброї волі внесла понад 35 тис. євро на підтримку імплементації Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки", - заявили офіційні представники Європарламенту.

Зустріч Володимира Зеленського з Прем’єром Чехії, фото: Сайт Президента
Зустріч Володимира Зеленського з Прем’єром Чехії, фото: Сайт Президента

Також уточнюється, що загальний бюджет цього Плану дій Ради Європи становить 29,5 млн євро. Даний документ схвалив Комітет міністрів Ради Європи в лютому 2018 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Парламентська асамблея Ради Європи
Парламентська асамблея Ради Європи

В рамках програми кількома днями раніше уряд Німеччини прийняв рішення виділити один мільйон євро на План дій Ради Європи для України, який підтримує реформи в Україні з метою сприяння демократії, прав людини та верховенства права.

Нагадаємо, Росія виплатить Україні три мільярди доларів, спливли нові деталі.

Як повідомляв Знай.uа везли "дурь" у Київ: юних львів'ян накрили на "підробці" наркотиками.

Знай.uа писав, заробітчанам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.