Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в ефірі “Первого канала” повідомив про те, що під час Нормандської зустрічі президент України Володимир Зеленський не підтримував розведення військ на Донбасі по всій лінії зіткнення.

За словами Лаврова, у Парижі йшлось про те, що лідери нормандської четвірки звертаються до тристоронньої контактної групи для узгодження розведення військ по усій лінії зіткнення, що вже було узгоджено на папері за місяць до того, а Зеленський сказав, що не може це підтримати та назвав розведення “дуже віддаленою метою”.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Також Лавров додав, що, оскільки на розведення військ в Золотому, Петровському та Станиці Луганській в Зеленського пішло п’ять місяців, то розведення військ по всій довжині лінії зіткнення з такою швидкістю може розтягнутись на десять років.

Нагадуємо, що раніше Лавров повідомив про те, в процесі обміну полоненими між Україною та Росією з’явилась нова перепона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Також "Знай.ua" писав, що в'язні Кремля скоро повернуться в Україну: стали відомі деталі нового обміну полоненими.