Юрист колишнього президента України Віктора Януковича та водночас близький друг Коломойського Андрій Портнов злив у мережу те, куди полетів відпочивати екс-глава держави Порошенко. І слід зауважити, таку відпустку зможе не кожний українець.

Так, за словами Портнова, колишній президент полетів до Катару і знаходиться зараз на яхті в районі Сейшельських островів.

Портнов, фото з вільних джерел

"Друзі, повідомляю, що в ці хвилини, не відвідуючи допити і проходячи по справах про мародерство, державній зраді і відмиванні злочинних доходів в офшорах, Порошенко перебуває на 60-метровій яхті KATINA. Вона стоїть на якорі поблизу Сейшельських островів, куди він прибув після пересадки з рейсу Київ-Доха (Катар)", – зізнався він.

Яхта, де відпочиває Порошенко

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім цього, він підкреслив, що вартість оренди цієї яхти в цей сезон з урахуванням палива складає близько 350-380 тис доларів в тиждень.

Яхта, де відпочиває Порошенко

Нагадаємо, що Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook жорстко розкритикував реакцію Порошенко на наявність колишніх співробітників "Беркута" у списках на обмін полоненими з Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ГБР. Колишній президент України Петро Порошенко з сім'єю напередодні Нового року полетів з родиною в Катар рейсовим літаком.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців з Новим роком.