Як відомо, новорічну промову президента України Володимира Зеленського вже неодноразово розібрали від "А" до "Я", а також кільканадцять разів розкритикували з тих, чи інших причин. Відтак, наразі в мережі з'явився відеоролик, який демонструє те, яка, за словами автора, має бути дійсно новорічна промова.

Так, новорічну промову говорить не один президент України, а всі, які коли-небуть керували країною: Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Віктор Янукович та Петро Порошенко. Зауважимо, що Зеленського в промові немає.

Зеленський
Зеленський

"Зведене новорічне привітання від президентів України. Це дійсно цікаво". - підписали, ролик змонтований з різних шматків новорічних звернень того, чи іншого екслідера держави.

І варто відзначити, що вийшло дійсно досить цікаво та емоційно.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сводное новогоднее поздравление от президентов Украины. Это действительно Интересно.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 2 januari 2020

Нагадаємо, що новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі: "Переписали так переписали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.