Президент США Дональд Трамп серйозно вилаяв свого екс-радника з національної безпеки Майкла Флінна. А сталося це через те, що той не зізнався про дзвінок від лідера РФ Володимира Путіна, а відтак, пропустив його, пише Business Insider.

Як відзначається, подія мала місце ще у 2017 році, однак стало відомо про неї тільки зараз, і то виключно завдяки новій книзі Пітера Бергена "Трамп і його генерали: ціна хаосу", яка присвячена відносинам адміністрації Трампа з Пентагоном.

Дональд Трамп

За словами автора, через кілька тижнів після перемоги в президентських перегонах, Трамп мав зустріч з британським прем'єром Терезою Мей. Саме тоді і стало відомо про дзвінок від Путіна: Мей запитала чи до нього телефонував лідер РФ. На таке Трамп відповів негативно. Однак після цього, до президента підійшов Флінн, який стояв поруч та зізнався, що глава Росії все ж дзвонив кілька днів тому.

Майкл Флінн та Трамп

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Засмучений цією відповіддю, Трамп розкритикував Флінна та інших співробітників резиденції.

"Ти що, жартуєш? Володимир Путін намагався мені зателефонувати, а ти не дав мені трубку? Про що ти думав? Як таке можливо, що Путін дзвонить мені, а вони не говорять? Я не знаю, що ви, хлопці, робите", - цитує слова президента США автор книги

Флінн спробував виправдатися, однак не вдало: Трамп не тільки не захотів його слухати, ай звинуватив свій персонал в тому, що йому не дали поговорити з "єдиною людиною на землі, який може знищити США".

Нагадаємо, зустріч Трампа і Зеленського: в Білому домі оцінили ймовірність візиту президента України.

Як повідомляв Знай.uа Трампу оголосили імпічмент: що чекає на президента США, відео.

Знай.uа писав, посол США Вільям Тейлор несподівано покидає Україну: хто замінить його на посаді.