Голова фінансового комітету Верховної Ради України народний депутат Данило Гетманцев вирішив оригінально привітати колег зі святами. І 14 січня, на Старий новий рік, приніс на засідання пакет з зерном. Поки нардеп не почав посипати колег зерном, було не зрозуміло, що це за пакет в його руках.

Відео цього "привітання-перформансу" опублікували в телеграм-каналі "Сувора Україна". У підписі до нього говориться: "З перформансами у наших політиків все добре! Голова фінкомітету Верховної Ради Данило Гетманцев прийшов на засідання з мішечком зерна. Щоб посівати на честь Старого Нового року. Правда, не заспівав пісню. Нардепи прийняли такий жест Гетманцева з посмішками. Все добре, а хто буде прибирати?".

Нагадаємо, Разумков оголосив війну "очманілим ручкам" в Раді, і це торкнеться не тільки Ківи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нардепи винайшли "лайфхак" для кнопкодавства.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що депутати вирішили, як карати за кнопкодавство.