Нардепа від президентської партії "Слуга народу" Роксолану Підласу в українському парламенті застали з досить дорогою обновкою.

Журналісти опублікували фото Роксолани Підласої, виявивши, що депутка прийшла з новою сумочкою Dolce&Gabbana, вартість якої оцінюється майже в 40 тисяч гривень. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Хвиля".

Також зазначається, що Підласа намагалася сховати логотип відомого бренду, проте їй це не вдалося.

Публікація Анни Стешенко, Facebook
Публікація Анни Стешенко, Facebook

"Знайомтеся, депутат "Слуги народу" Роксолана Підласа. При Порошенко — радник віце-прем'єра Кубіва, а сьогодні лідер міжфракційного об'єднання "За ФОП", яка є співавтором скандальних законів про касові апарати та 1053-1 про кешбек 1073. Сьогодні в Раду Підласа прийшла з культовою сумочкою Dolce & Gabbana, Sicily, яку без проблем у Києві можна купити за 1375 євро або трохи менше 40 тис. грн, що є середньою з.п. нардепа на місяць. Сумка впізнавана. Очевидно, з цієї причини Підласа спробувала заховати лого. Але ми думаємо, що по фото, правда, не дуже сподобалося нардепу", — йдеться у публікації журналістки Ганни Стешенко в Facebook.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо нашим читачам, що в 2019 році Юлія Володимирівна, лідер ВО "Батьківщина" прийшла в Раду в черевиках від Prada. Це була одна з найдорожчих моделей нової колекції від Prada осінь-зима 2019/2020. Вартість таких черевиків запредельна висока для пересічного українця - майже 1 000 доларів (близько 25 тисяч гривень), а це, на хвилиночку, приблизно шість мінімальних зарплат українця.

Нагадаємо нашим читачам, що в 2019 році Юлія Володимирівна, лідер ВО "Батьківщина" прийшла до Ради в черевиках від Prada. Це була одна з найдорожчих моделей нової колекції від Prada осінь-зима 2019/2020. Вартість таких черевиків захмарно висока для звичайного українця - майже 1 000 доларів (близько 25 тисяч гривень), а це, на хвилиночку, приблизно шість мінімальних зарплат українця. Або одна "євробляха" з Польщі, без розмитнення, звичайно.

Нагадаємо, гнів Зеленського обрушився на Кабмін через зарплати, українці бурхливо відреагували: "Соромно за цю владу".

Як повідомляв Знай.uа "Поки він чіпляється за крісло в Україні горять електрички": у "Слуги народу" добиваються відставки голови УЗ Кравцова.

Знай.uа писав, Ігор Лесев показав, як Лещенко став міліонером: "Ці хлопці узаконили мародерство".