Міністр освіти і науки України Ганна Новосад збентежила українців недавнім своїм постом в Facebook. Наставниця освітян допустила в дописі безліч помилок і змусила сумніватись у своїй грамотності.

Так, нового Міністра культури України Ганну Новосад викрила у неграмотності. Приводом послужив її новий пост у соціальній мережі у Facebook.

Скріншот, фото Фейсбук

Фото з поправками опублікувала юрист Тетяна Монтян на своїй сторінці в Facebook.

Українці одразу ж почали обговорювати таку неграмотність. Так, її викрили в тому, що вона елементарно не знає українських правил орфографії та пунктуації. Крім того, вона не знає як правильно пишуться держпосади. Серед користувачів соцмережі обговорюється, що 29-річна чиновниця не знає простих правил правопису. Вона пише "держбюджет" окремо, неправильно провідміняє слова "президент" і "прем'єр-міністр".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ганна Новосад, 24 канал
Ганна Новосад, 24 канал

Відомо, що міністр освіти і науки Ганна Новосад отримала в грудні 111 тис. 421,46 грн. Її оклад – 12 тис. 190,48 грн (стільки ж за інтенсивність), за вислугу років – 1 тис. 828,57 грн (стільки ж за роботу в умовах режимних обмежень), премія за грудень – 32 тис. грн (стільки же за жовтень та листопад), зарплата за час відряджень – 7 тис. 869,15 гривень, оплата за дні відпустки – 5 тис. 924,76 грн, індексація – 579,75 грн.

Нагадаємо, українських школярів змусять здавати ще одне ЗНО: який предмет стане обов'язковим.

Як повідомляв Знай.ua, Іран примушує родичів загиблих пасажирів МАУ "закрити роти": "Якщо хочете отримати тіла...".

Також Знай.ua писав, що астрономи знайшли зірки, куди може "переселитися" людство: ось вона, наша нова домівка.