15 січня російський уряд подав у відставку. Про це повідомив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Президент Росії Володимир Путін наказав міністрам виконувати свої обов'язки до формування нового уряду.

Відомо, що таке рішення було прийнято після того, як Путін під час послання Федеральним зборам РФ запропонував внести зміни в Конституцію.

Путін, фото з вільних джерел
Путін, фото з вільних джерел

"В цьому контексті очевидно, що ми, як уряд Російської Федерації, повинні надати президенту нашої країни можливість приймати всі необхідні рішення і в цих умовах, я вважаю, що було правильним згідно зі статтею 117 Конституції РФ уряд Російської Федерації у нинішньому складі подав у відставку", - сказав Медведєв.

У свою чергу Путін заявив про намір ввести посаду заступника голови Ради безпеки РФ і запросив на цю посаду Медведєва.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Путін у середу, 15 січня, почав своє звернення до Федеральних зборів. Так в Росії називають спільне засідання обох палат парламенту.

Як повідомляв портал Знай.uа, одіозний політик Володимир Жириновський поскаржився на занадто довгий гімн Росії.

Також портал Знай.uа писав, що канцлер Німеччини Ангела Меркель прибула в Росію, щоб провести кризові переговори з Володимиром Путіним.