Скандал навколо аудіозаписів з Олексієм Гончаруком продовжує набирати обертів. Його персона стала найбільш обговорюваною за останню добу. Ситуація, що склалася, змусила прем'єр-міністра України записати власне відеозвернення і відреагувати на “злив” плівок.

Знай.uа звернувся до відомого українського астропсихолога Марії Воліної, щоб проаналізувати події і скласти психологічний портрет Олексія Гончарука: зрозуміти, яка він людина і що можна чекати від нього.

Марія Воліна, астропсихолог
Марія Воліна, астропсихолог

“Перше, що можна сказати про цю людину, - він мутніше мутного, - зазначила астропсихолог. - Він - темна конячка. Той, хто ніколи не складає яйця в одну корзину. Він пише два, а один завжди тримає в умі. Він - той, якого дуже важко розшифрувати. Там настільки багато захистів у нього: і енергетичних, і психологічних, які насилу дають зрозуміти, що ж ховається за його зовнішнім виглядом і тими правильними словами, які він озвучує. Який же він насправді? В цьому нам допоможе розібратися астрологія і його особистий гороскоп”.

Олексій Гончарук, фото: kmu.gov.ua
Олексій Гончарук, фото: kmu.gov.ua

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Характеристика Олексія Гончарука

Марія Воліна повідомила, що скандали, плітки, закулісні історії і “договорняки” типові для прем'єр-міністра, оскільки йому близька стихія води.

“У нього дуже багато планет - у водних знаках, - зазначила астропсихолог. - Це мутна вода, в якій людина відчуває себе як у своїй тарілці. Він не любить конкретику. Мабуть, до кінця буде ухилятися, намагаючись домовитися і з тими, і з іншими. Але, перш за все, він буде намагатися домовитися сам з собою. Так, він категоричний, але, з точки зору психології, він схильний до підвищеної тривожності, до певних вчинків, які можуть бути жорсткими і деколи навіть жорстокими”.

Воліна додала, що Гончарук дуже вимогливий до себе і до оточуючих, і категоричний до людей.

“Як у тій фразі: “Ми цього їм не пробачимо, ми це їм пригадаємо”.Тобто одна з провідних його психологічних характеристик - це мстивість, необхідність дати “відповідь”. Йому дуже важко, якщо він не може покарати своїх кривдників, і він досить гнівливий за своєю природою, схожий на сплячий вулкан під шаром льоду. Зовні він такий непроникний, а всередині у нього просто емоційна буря, яку він намагається стримати. Як я вже сказала, всередині у нього багато тривог”, - пояснила експерт.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

При цьому Марія застерегла, що прем'єр-міністра ні в якому разі не варто вважати слабкою людиною.

Наслідки скандалу

“Якщо прем'єр залишиться на своєму посту, а він всіляко намагатиметься це зробити, з точки зору зірок і астрологічного аналізу, все вирішать закулісні ігри. Допускаю, що Гончарук намагається заручитися підтримкою олігархів, яким він не дуже-то угодний. Знову ж, він досить мутний і темна конячка, з ним важко домовитися, тому крісло під ним періодично хитається”, - сказала Воліна.

Крім того, вона переконана, що це не останній скандал з його ім'ям.

“Це його рідна стихія, - прокоментувала астропсихолог. - Він цього сам підсвідомо хоче. Майстер закулісних ігор! Але його кривдники повинні бути акуратні: ті люди, які підставляють його, повинні бути готові до того, що він цього просто так не залишить”.

Проникливий, але мстивий

Олексій Гончарук відкриває себе дуже небагатьом людям, впевнена експерт. В роботі йому ближче юридична діяльність, а не економічна.

“Він не про цифри, - пояснила Воліна. - Така людина більше підходить на главу служби безпеки, яка буде займатися скандалами, інтригами і розслідуваннями, ніж економічною аналітикою. Місяць у нього в Скорпіоні: він докопується до дрібниць і істини, дуже проникливий, не забуває образ. Що стосується економіки, людина діє більше інтуїтивно, ніж керуючись мовою цифр і розрахунків. У нього дуже сильна інтуїція, вміє впливати на інших”.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук

При цьому, за словами Воліної, у прем'єра важка енергетика.

“Людина, яка може продавити, налякати - йому для цього навіть не потрібно погрожувати. Через з'єднання Місяця-Плутон у нього проявляється вміння володарювати, бути досить різким, жорстким. Дуже матеріально налаштований”, - зауважила астропсихолог.

Вона додала, що у нього є схильність ототожнювати себе в емоціях з матеріальними цінностями, речами. Відбувається це через з'єднання Луна-Сатурн.

“У нього є практичний реалізм і здоровий глузд, але схильний періодично йти в емоції смутку, - розповіла Марія Воліна. - Знову ж таки, у нього є сталева воля, але він ні за кого не грає - тільки за себе. Чиї ж тоді інтереси він представляє? Мій прогноз, що Гончарук буде намагатися утримати своє крісло, заручившись підтримкою людей. Цей скандал був створений тими людьми, яким він неугодний на своєму посту через те, що не хоче домовлятися. Він перетягує ковдру на себе. Якщо не знайде закулісної підтримки, тоді з великим скрипом і під великим тиском, що навряд чи потрапить до новини, напише заяву за власним бажанням”.

На думку астропсихолога, після скандалу Гончарук буде намагатися бути м'якше і не рубати з плеча контакти з “закулісними” персонами.

Небезпечний ворог

З Олексієм Гончаруком досить важко досягти компромісу, вважає Воліна. Оскільки важко зрозуміти, що ховається в глибині його мотивів.

“Він дуже небезпечний ворог. Він маніпулятор. Вміє змусити людей робити потрібне. Зараз грають проти нього його ж зброєю. Я бачу по зіркам, що це зроблено для того, щоб він якось навчився домовлятися. Ось і все”, - зазначила експерт.

Навколо особистості Гончарука ходить багато чуток, включаючи його сексуальну орієнтацію. На думку Марії Волиной, його “каламутність”, здатність поранити, прихована емоційність та інші особливості не виключають того, що він може мати своєрідне сексуальне життя.

“У нього Венера в Раку. Партнер йому потрібен такий, який може підкорятися, може переносити періодично його холодність і відхід у себе”, - підсумувала експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука за курсом гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Після чого сплив другий аудіозапис, в якому Гончарук скаржиться, що в Україні буде спад зростання економіки.

Слідом був опубліковий третій аудіозапис розмови Гончарука та міністрів.