Навесні в Україні запрацюють нові правила обміну валют. Українцям більше не потрібно буде розписуватися у квитанції на обмін валют. Національний банк України дозволив використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій при здійсненні валютно-обмінних операцій.

Про це повідомила прес-служба НБУ. Нацбанк передбачив створення електронних розрахункових документів при здійсненні валютно-обмінних операцій, за формою і змістом аналогічних паперовим.

Обмін валют, фото: Факти
Обмін валют, фото: Факти

Крім того, Нацбанк скасував необхідність проставляти на розрахункових документах РРО підпис касира і клієнта, а також відбиток печатки.

Наголошується, що ці зміни внесені згідно з оновленням Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", які набудуть чинності 19 квітня.

Нагадаємо, раніше спрогнозували курс валют на найближчий рік: чого чекати від долара у 2020

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", долар по 10: міжнародні експерти зробили приголомшливу заяву про реальний курс гривні

Також "Знай.ua" писав, що курс валют на завтра: долар і євро розправили плечі, гривня пишається, як пава