Ілля Кива накинувся на ветерана АТО в київському ресторані. 22 січня близько 12 години, в ресторані MOCCO, нардеп Кива почав провокувати одного з відвідувачів закладу, підійшов до нього та спробував вдарити головою, а у відповідь отримав удар по обличчю.

Повідомляється, що відвідувачем, на якого напав нардеп Кива, виявився патріот та ветеран АТО Михайло Майнман. Після конфлікту між ним і народним обранцем охорона Киви напала на ветерана. У той час Ілля Кива спокійно обідав.

Ілля Кива, фото: Facebook
Ілля Кива, фото: Facebook

"Сьогодні близько 12 години, в ресторані MOCCO, нардеп Кива зустрічався з представниками кримінального світу Дніпра, зокрема, з місцевим авторитетом Бельмондо. Але раптом нардеп почав провокувати одного з відвідувачів закладу, підійшов до нього та спробував вдарити головою, а у відповідь отримав удар по обличчю. Відвідувачем виявився патріот та ветеран АТО Михайло Майнман. Після конфлікту охорона Киви напала на ветерана, в той час як нардеп повернувся за стіл та продовжив зустріч" - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ілля Кива, скріншот: Телеграм
Ілля Кива, скріншот: Телеграм

Повне відео дивіться у телеграм-каналі Знай.ua

Нагадаємо, раніше поки Разумков закликав голосувати, Кива розглядав пишні жіночі принади, сидячи поруч з Королевською

Як повідомляв портал "Знай.ua", Киви на них немає: у Раді спіймали на гарячому двох депутатів з "очманілими ручками"

Також "Знай.ua" писав, Вакарчук, Тимошенко, Медведчук, Новинський: де відпочивали на свята політики