Під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі президент України Володимир Зеленський закликав іноземців активніше інвестувати в Україну.

Для цього Зеленський пообіцяв кожному потенційному інвестору, який приведе в Україну понад 100 мільйонів доларів, персонального радника-поліглота, який володіє п’ятьма мовами та працюватиме з інвестором.

Також Зеленський пообіцяв усім потенційним інвесторам, які проінвестують на 10 мільйонів доларів, податкові канікули на два роки.

Виступ Президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі у місті Давос.

Виступ Президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі у місті Давос.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 22 januari 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

“Перші 2 роки всім інвесторам, які підуть у приватизацію на 10 мільйонів доларів плюс, ми даємо податкові канікули: ви не будете сплачувати податок на прибуток протягом 5 років”. Володимир Зеленський

Також президент України закликав потенційних інвесторів швидше вирішувати, чи вкладати гроші в Україну, поки тут “дешевше, ніж в Європі”.

Нагадуємо, що раніше українці жорстко розкритикували привітання Володимира Зеленського з Днем Соборності.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в рамках свого виступу в Давосі Зеленський також повідомив про те, що декілька кроків назад, які Україна зробила за останні роки, були лише розгоном для ривка, який має відбутись дуже скоро.

Також "Знай.uа" інформував про те, що Дмитро Разумков заявив, що не відправляв нардепів на щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму в Давосі.