Журналіст, бізнесмен і претендент на посаду мера Києва Андрій Пальчевський вирішив поділитися з українцями гарною новиною. Відповідне відео розмістив у Facebook.

"Хочу поділитися маленькою, але радісною новиною. За 7 днів буде побудована лікарня для хворих коронавірусом. Маленька деталь: лікарня буде збудована в Китаї. А у нас все стабільно, як і обіцяв наш президент. Зловили чергового чиновника Моз, який іншому депутату від "Слуги народу" пропонує гарненько поворовать з медичного бюджету. Відчуваємо себе впевнено, впевнено, хочеться сказати: щоб ви всі здохли", - розповів Пальчевський.

За 7 дней... закончат

за 7 дней... закончат

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 24 januari 2020

Раніше Андрій Пальчевский опублікував нове відео у своєму Facebook, в якій висловив стурбованість з приводу останніх українських новин. Пальчевський згадав курс гривні і настрої в суспільстві.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Хлопчики-дзвіночки", вони ж "хлопчики-коломойчики" акуратненько збираються продати Центренерго. Плюс буде продаж землі. Плюс скоро продавати буде нічого. Гривня вже падає. Настрої в суспільстві змінилися. Пора комусь надягати каску", - сказав Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський обурився невгамовними апетитами Коболєва і Вітренко.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пролив світло на мильні біографії "слуг народу" і попередив Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський глянув на гривню, продаж землі і зробив сумні висновки.