Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк звернувся до своєї аудиторії щодо теми "патріотизму" часів правління президента Петра Порошенка. Також журналіст проаналізував поведінку команди колишнього гаранта.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Подоляка в мережі Facebook.

Петро Порошенко в ДБР, ЄС
Петро Порошенко в ДБР, ЄС

"Масовий психоз нікуди поки так і не зник. Наше суспільство взагалі завжди хоче такі собі алармістські, образливі формати масової комунікації. Хтось кричить "все пропало!" і відразу набігає натовп підтримувачів. Підсвідомо шукає собі великого кумира, бухається перед ним на коліна, натягує на нього вінець святості і періодично впадає в істерики... А тому, давайте ще раз коротенько так пробіжимося по тезі "все мракобісне, ультрапатріотичне закінчилося і тому час забути Порошенка". А також про те, що таке справжній розкол, хто і як його провокує і чому все саме гниле тільки починається. Так ось. Великий і чесний чоловік (іронія) з великим і щирим пафосом приходить, нарешті, на допит у ДБР. Приходить, природно, не один, а з тією самою гучною групою екзальтантів, здатних виділяти рекордну кількість шиплячої слини в одиницю часу і професійно захаркати будь-якого чужого відбірної злістю. У перших рядах особиста гвардія Порошенка в незмінних перекошених обличчях — Герасимов, І. Геращенко, Княжицький, Ар'єв. Коротше, все найяскравіше, швидко спливаюче і точно не тонуче", - пише Подоляк.

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Нагадаємо, політик, з яким порівнюють Зеленського, розніс столицю України повністю.

Як повідомляв Знай.uа блогер показав, що насправді робив Порошенко на допиті в ГБР.

Знай.uа писав, глава "Укрпошти" Смілянський виправдався за космічну зарплату.