Президент Росії Володимир Путін вкотре показав світу свій страх вчинком в аеропорту міста Єрусалим в Ізраілі, повідомляє “Апостроф”.

Як повідомляється, президент Росії для підйому на борт літака скористався особистим трапом, виготовленим з куленепробивних матеріалів. Також Путіна на автомобілі підвезли максимально впритул до літака для того, щоб він міг піднятись на літак якомога швидше.

За словами офіцера Збройних сил України Анатолія Штефана, позивний “Штірліц”, Путін — єдиний у світі з голів держав, хто для посадки на літак використовує особистий куленепробивний трап.

Путін в Палестині, фото: Thaer Ganaim
Путін в Палестині, фото: Thaer Ganaim

“Це ж треба так боятись, навіть якщо за забезпечення безпеки відповідають ізраільскі спецслужби”, - повідомив Штефан.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні в Росії помер один з високопосадовців Російської православної церкви, який закликав Путіна окупувати схід та південь України.

Як повідомляв портал Знай.ua, на контрольному пункті Чаплинка", що знаходиться між материковою україною і анексованим Кримом, російські окупанти відому татарку Айше Сеитмуратову.

Також портал Знай.ua писав, що тимчасово окупований Російською Федерацією Крим чим далі, тим він все більше схожий на СРСР в останні роки його існування.